Om Abildaa Smede
 
 
 

ABILDAA SMEDE A/S

Vi er overbevist om, at vores mange års erfaring muliggør den bedst tænkelige rådgivning

Virksomheden

Abildaa Smede- og Maskinforretning er kendt for høj kvalitet, præcision, og leveringssikkerhed. For at fastholde denne status bruger vi mange ressourcer på at give vore dygtige medarbejdere en god og alsidig uddannelse, hvilket ruster dem til at udføre de stillede opgaver til kundernes tilfredshed.


Vi stræber med andre ord efter at skabe den bedst mulig løsning, uanset udfordringens størrelse!

Abildaa Smede- og Maskinforretning blev grundlagt i 1945. Dengang beskæftigede firmaet sig primært med reparationsarbejde i de nærliggende kulgrave samt opgaver indenfor landbruget.


Gennem 70'erne og 80'erne udvidede virksomheden sine aktiviteter til at være en ordreproducerende virksomhed indenfor stål. Dette har resulteret i, at vi i dag produceres stål til utallige formål og ligeledes beskæftiger os med VVS-arbejde samt større kedelanlæg.

Certificering

Abildaa Smede er certificeret til fremstilling af CE godkendt bygningsstål, samt at CE mærke disse i henhold til DS/EN 1090-1 og DS/EN 1090-2. I dag er det nemlig et krav at alle bærendestålkonstruktioner kan CE mærkes, her efterlever vi alle krav og kan levere til byggerier udført i henhold til EXC1 og EXC2.

 

For dig som kunde betyder det, at produktet vi leverer, er godkendt  og må anvendes ifølge gældende krav. Dette ændrer dog ikke på, at vi til stadighed opretholder vore egen høje krav til kvalitetet og udseende - vi kalder det ASM Certificering, og her er kravene langt højere.

Om certificering

Pr. 1. Juli 2014 blev det lovkrav at CE-mærke stålkonstruktioner. Denne udvikling har vi selvfølgelig fulgt med og CE-mærker derfor alle vores produkter. CE-mærkningen kræves på alle komponenter til bærende stålkonstruktioner i byggeriet, dette gælder eksempelvis søjler, altaner, trapper, gelændere, halvtage, alle beslag, stålrammer med mere. Formålet med denne CE mærkning er at sikre de anvendte stålelementer opfylder det der kræves af stålkonstruktioner i moderne byggeri. Samtidig er kravet stillet for at sikre, at varerne kan handles frit over landegrænser i Europa uden at sætte sikkerheden overstyr vel og mærke.


Kontakt

Abildaa Smede- og Maskinforretning A/S

Askovvej 5 - 9 Abildaa

DK-6973 Ørnhøj


Tlf. 97 38 41 62 - 97 38 44 66

Fax. 97 38 44 62


E-mail: mail@abildaa-smede.dk

Facebook: www.facebook.com/AbildaaSmede


CVR-nr. 7591 6817

Ringkøbing Landbobank 7670-1606487


Abildaa Smede- og Maskinforretning A/S     -     Askovvej 5-9     -     6973 Ørnhøj     -     Tlf. +45 97 38 41 62 el. +45 97 38 44 66     -     mail@abildaa-smede.dk

Copyright © All Rights Reserved