Om os

Virksomheden

Abildaa Smede A/S ejes og drives af HC Birkebæk og Uffe Kjærgaard. Begge ejere har været ansat i
virksomheden i mange år.
Abildaa Smede- og Maskinforretning blev grundlagt i 1945 af Børge Kokholm. I 1977 overtog sønnerne Robert og Preben Kokholm, som afhændede virksomheden i 2018.

Abildaa Smede A/S har fokus på høj kvalitet indenfor diverse stålkonstruktion samt VVS-opgaver.
Virksomheden er CE-godkendt i henhold til DS/EN 1090-1. Her efterlever vi alle krav og leverer til alle byggerier udført i henhold til EXC1 og EXC2. Download certifikat
Vi har stort fokus på at tage et fagligt ansvar, og derfor betyder det meget for os altid at uddanne lærlinge. Vi er pt. 9 ansatte, hvoraf 1 er lærling. I perioder har vi desuden i virksomheden besøg af praktikanter, typisk 8.-9. klasses elever.

Certificering/Autorisation

Abildaa Smede er certificeret til fremstilling af CE godkendt bygningsstål, samt at CE mærke disse i henhold til DS/EN 1090-1 og DS/EN 1090-2. I dag er det  et krav at alle bærende stålkonstruktioner kan CE mærkes, her efterlever vi alle krav og kan levere til byggerier udført i henhold til EXC1 og EXC2.

CE-mærkningen kræves på alle komponenter til bærende stålkonstruktioner i byggeriet, dette gælder eksempelvis søjler, altaner, trapper, gelændere, alle beslag, stålrammer med mere.

Vi er naturligvis også VVS- og VE-autoriseret, og for dig som kunde betyder det, at produktet vi leverer, er godkendt og må anvendes ifølge gældende krav.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os