Om os

Virksomheden

Abildaa Smede A/S ejes og drives af HC Birkebæk og Uffe Kjærgaard. Begge ejere har været ansat i
virksomheden i mange år.
Abildaa Smede- og Maskinforretning blev grundlagt i 1945 af Børge Kokholm. I 1977 overtog sønnerne Robert og Preben Kokholm, som afhændede virksomheden i 2018.

Abildaa Smede A/S har fokus på høj kvalitet indenfor diverse stålkonstruktion samt VVS-opgaver.
Virksomheden er CE-godkendt i henhold til DS/EN 1090-1. Her efterlever vi alle krav og leverer til alle byggerier udført i henhold til EXC1 og EXC2. Download certifikat
Vi har stort fokus på at tage et fagligt ansvar, og derfor betyder det meget for os altid at uddanne lærlinge. Vi er pt. 9 ansatte, hvoraf 3 er lærlinge.

Certificering

Abildaa Smede er certificeret til fremstilling af CE godkendt bygningsstål, samt at CE mærke disse i henhold til DS/EN 1090-1 og DS/EN 1090-2. I dag er det nemlig et krav at alle bærendestålkonstruktioner kan CE mærkes, her efterlever vi alle krav og kan levere til byggerier udført i henhold til EXC1 og EXC2.

For dig som kunde betyder det, at produktet vi leverer, er godkendt og må anvendes ifølge gældende krav. Dette ændrer dog ikke på, at vi til stadighed opretholder vores egen høje krav til kvalitetet og udseende.

Om certificering

Pr. 1. Juli 2014 blev det lovkrav at CE-mærke stålkonstruktioner. Denne udvikling har vi selvfølgelig fulgt med og CE-mærker derfor alle vores produkter. CE-mærkningen kræves på alle komponenter til bærende stålkonstruktioner i byggeriet, dette gælder eksempelvis søjler, altaner, trapper, gelændere, alle beslag, stålrammer med mere. Formålet med denne CE mærkning er at sikre de anvendte stålelementer opfylder det der kræves af stålkonstruktioner i moderne byggeri. Samtidig er kravet stillet for at sikre, at varerne kan handles frit over landegrænser i Europa uden at sætte sikkerheden overstyr.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os